Élet-Stílus

Az álommeló: Farmosi Larisza az irodájába hívta a róla panaszkodó Viktóriát, aki sírva távozott onnan a beszélgetés után

A versenyzővel később Balogh Levente is közölte, nem tűri el, ha valaki a konyhai pletykálásban éli ki a bánatát.

Az álommeló legutóbbi adásában a jelöltek a konyhában gyűltek össze, ahol Viktória arról kezdett panaszkodni, mennyire bántja az, ahogyan Farmosi Larisza viselkedett vele az elmúlt napokban, főleg akkor, amikor egy feladat közben segítségért fordult hozzá.

Azért segítő, vagy nekem is, azt gondoltam, nekünk is segítők valamilyen szempontból

– magyarázta a többieknek, mire Farmosi Larisza bukkant fel mögötte, és az irodájába hívta.

– Na, hallom probléma van.
– Mivel kapcsolatban?
– Nálad van valami probléma. Kifejezetten azt kérdezem: velem, a segítőtársammal van-e problémád?

– kezdődött a beszélgetés, ami után a versenyző a könnyeivel küzdve azt felelte, nem érti, miért kell mindenből drámát csinálni.

Viktória! Én most nem a körítésre vagyok kíváncsi. Én arra vagyok kíváncsi, hogy nekem a szemembe mondd, ha neked velem problémád van!

– jelentette ki Farmosi Larisza, mire a versenyző elmondta neki, hogy a telefonos feladatnál segítséget szeretett volna kérni, mert úgy érezte, dr. Krasznai Istvánnal az ő segítői is.

Farmosi ekkor tisztázta a jelölttel, hogy Krasznaival ők kizárólag Balogh Levente segítői, és a telefonos feladatnál azért zárta rövidre a mondandóját, mert a versenyzőknek összesen öt percük volt arra, hogy végezzenek, és nem akarta kioktatással húzni Viktória idejét.

Soha többet, amíg itt vagyunk, én nem akarom azt visszahallani, hogy én túráztatlak valahol. Légy szíves, ezt ne tedd. Nem fair, nem korrekt és nem fogom eltűrni. Mert itt egy nagyon komoly állásról, egy nagyon komoly jövőről, és egy nagyon komoly emberről van szó. Én nem engedek Levente közelébe egy olyan embert, akiben nekem kétségeim vannak!

A jelölt végül elnézést kért azért, hogy csalódást okozott, majd a könnyeit törölgetve távozott az irodából.

A nap végén Balogh Levente sem hagyta szó nélkül a történteket. Mint mondta, senkit sem akar erőszakkal versenyben tartani, hangsúlyozta továbbá, nem tűri el, hogy valaki a folyosói pletykálkodásban élje ki a bánatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik