Élet-Stílus

Bódi Sylvi 6 milliót nyert a Szerencsekerékben

Már azt is tudja, mire költi.

A Szerencsekerék hétfő esti adásában Bódi Sylvi is versenybe szállt, ám jó ideig nem volt eredményes a játéka. Végül mégis szerencsésen alakult a sorsa, 5 millió 770 ezer forintért találgathatott a véghajrában, ahol már az első tippjével megfejtette a teflonserpenyő szót.

Sydney van den Bosch ezt követően szokás szerint felbontotta a kezében lévő borítékot, amit a modell korábban kihúzott. Ez további 500 ezer forintot rejtett, így Bódi Sylvi összesen 6 millió 270 ezer forintot vihetett haza.

A nyereménnyel kapcsolatban a modell a Borsnak nyilatkozott: mint mondta, a boríték rejtette félmilliót a Dévény Anna Alapítványnak ajánlja fel, amihez a legjobb barátnője nyomán személyes kötődése is van, a fennmaradó összeget pedig az új, konyhakert-tervezéssel foglalkozó vállalkozásába fekteti majd, illetve az unokahúgával is tervez egy közös nyaralást.

Szeretnék még év végén visszamenni Indonéziába, az unokahúgomnak régóta nagy álma, hogy velem tartson és megtanítsam szörfözni. Most már elég nagy ehhez, szeretném ezt is ebből a pénzből finanszírozni. Végtelenül örülök és hálás vagyok a műsornak az élményért!

– mondta a lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik