Élet-Stílus

Schobert Norbi a visszavonulásáról: Rékára 10 évet szánok, hogy mögötte álljak és segítsem a munkáját

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A családjával szeretne foglalkozni a jövőben.

A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata nemrég megállapította, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről. A vállalkozás együttműködött a hatósággal és elismerte a jogsértést, 40 millió forintra mérsékelve ezzel a bírságot.

Schobert Norbi a pénzbüntetés kapcsán azt mondta, eddig bírta, visszavonul, és úgy érzi, példát statuálnak vele.

A fitneszgurut ma Sebestyén Balázsék is megkérdezték a történtekről a reggeli műsorukban – szúrta ki a Kiskegyed.

Elvileg 30 nap van a büntetés befizetésére, de elvileg lehet erre kérni részletfizetést szerintem. Én tényleg elfásultam ebben az egész történetben, 30 éve kezdtem a fitnesszel foglalkozni, 26 éve vagyok a médiában, azt gondolom, elsőként csináltam Magyarországon 20 éve a hozzáadott cukrot nem tartalmazó pudingot, stb…

– magyarázta a rádióban, majd elmondta, mivel szeretne foglalkozni az elkövetkezendő időszakban.

Én a családommal fogok foglalkozni a következő időszakban, van három nagyon tehetséges gyerekem, és a feleségemet fogom támogatni, én a Rékára 10 évet szánok, hogy mögötte álljak üzletileg, emberileg, hogy segítsem a munkáját. (…) Megpróbálom a céget nem elengedni…

Az üzletember hozzátette, aerobikórákat is fog majd még tartani, erre fizikailag is képesnek érzi magát. Mivel szépen felépült a stroke-ból, úgy véli, odafigyelve a jövőben sem lesz probléma az edzésekkel.

Sebestyén Balázs a téma kapcsán elárulta, privátban sokat beszélgetett Schoberttel, és arra biztatta, egy időre forduljon befelé, és gondolja át, hogyan tud megerősödni lelkileg. Az adásrész végén a fitneszguru úgy búcsúzott: „Éljen a zsír!”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik