Élet-Stílus

„Valakinek vannak elvei, valakinek nem” – parázs vita alakult ki a Párharcban

A szobafoglaláson vesztek össze Somhegyi Krisztiánék és DR BRS-ék.

Tegnap vette kezdetét a Párharc új évada. A versenyzők érkezési sorrendben csaptak le a nekik szimpatikus szobákra a villában, Béres Attila, azaz DR BRS és kedvese, Adri utolsókként futottak be a helyszínre, ahol addigra már csak egy szabad szoba volt: az sem teljesen, ugyanis egy másik párral kellett megosztaniuk.

Béresék úgy vélekedtek, az első feladat eredményei alapján kellene felosztani a szobákat, Viczián Viktória viszont ennek hevesen ellenállt, miután neki és Somhegyi Krisztiánnak sikerült elfoglalnia a legkényelmesebb hálót, amihez szauna is tartozott.

– Nem őszinte a mosolyom, megmondom őszintén.
– Semmi baj. Én vállalom. Nekünk ezzel nincs baj.
– Egyből így beleállsz?
– Bele én! Megvédem azt a szobát

– hangzott Béres és Viczián szóváltása, amit követően rögtön meg is kezdődött a rivalizálás a két páros között, mindannyian a másikuk stílusát sérelmezték.

A feladatok után Stohl András és megérkezett a villába, és bár meghallgatta a panaszokat, közölte: ő csak a játék moderátora, nem szól bele utólag a szobafoglalás alakulásába. Felajánlotta ugyan, hogy a párok akár újra is feloszthatják egymás között a hálókat, ekkor viszont többen is a fejüket kezdték csóválni, Viczián Viktória pedig rögtön közölte, hogy nem ért egyet az ötlettel.

Ezt követően nyílt vita alakult ki a köztük Béresékkel, amit a többi versenyző is meglepetten hallgatott.

Én a kertbe is befekszem, nem erről van szó, hanem az elvről, hogy beszéljük meg együtt!

– magyarázta a lemezlovas, mire a párja a karjára tette a kezét, és megjegyezte:

Valakinek vannak elvei, valakinek nincsenek.

A konfliktust végül nem sikerült feloldani, Kósa L. Adolfék egy ponton már azt javasolták, folytassák végre az estét az üzenet felolvasásával, amit Stohl András hozott nekik a villába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik