Élet-Stílus

Letartóztatta Hasbullát a dagesztáni rendőrség

Chris Unger / Zuffa LLC
Chris Unger / Zuffa LLC

Töb barátjával együtt letartóztatták Dagesztánban Hasbullát. A világszerte ismert orosz férfi öröklődő fejlődési rendellenességgel él együtt, ennek ellenére – vagy talán épp ezért – a világ egyik legismertebb influenszere, nem mellesleg a UFC-vel is leszerződő nagykövet és harcművész. A törvény elől azonban ő sem bújhat el, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy közúti veszélyeztetés miatt előállította őket a rendőrség, miután a barátaival egy esküvő után autóba pattantak, és különböző veszélyes mutatványokkal akadályozták a forgalmat.

A The Sun szerint a dagesztáni belügyminisztérium egy videót is közzétett, amelyen látható, hogy több autó egyszerre blokkolja a forgalmat, az úton driftelnek, az egyik kocsi oldalán pedig egy elég komoly karcolás is látható. Egy másik autóban pedig jól kivehetően Hasbulla is helyet foglalt.


A dagesztáni belügy a hivatalos Telegram-csatornáján kommentálta az eseményeket. Ebben leírták, hogy még a határokon túl is közismert, hogy milyen féktelenül tudnak ünnepelni a dagesztániak, ha lakodalomról van szó, most is arról lehetett szó, hogy elragadta a hangulat az érintetteket.

„Más szórakozási mód hiányában még mindig rendkívül népszerűek az ilyen primitív lehetőségek, mint az utak blokkolása, a gumiégetés, autók összetörése és sok más olyan dolog, amelyeknek valójában semmi közük az ünnepléshez” – tették hozzá a tárca részéről, jelezve, hogy a rendbontókat egytől egyig előállították a rendőrségen, a jogsértéseiket jegyzőkönybe vették.

Hasbulla később egy Instagram-szotriban jelenkezett, melyben elnézést kért a követőitől, megígérte nekik, hogy nem fordul elő többé ilyen, továbbá igyekezett leszögezni, hogy nem ő vezette egyik autót sem. Később a Twitterére már ezt a képet posztolta:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik