Élet-Stílus

Hősiesen megakadályozta a hajléktalan, hogy elüssenek egy babát – utána munkát kapott

Instant karma.

Egy hajléktalan férfi épp egy állásinterjúról sétált ki, amikor meglátta, hogy egy elszabadult babakocsi a forgalmas úttest felé száguld – mire azonnal cselekedett, így még idejében sikerült elkapnia a guruló járművet.

Ron Nessman már nyolc éve élt hajléktalanként, mikor az Applebee’s étteremláncnál volt állásinterjún, amely után közvetlenül a baleset történt – írja a Daily Mail.

A mosogatói állást végül megkapta, habár a dél-kaliforniai étterem azt nyilatkozta, döntésüknek nincs köze a férfi milliók által látott hőstettéhez.

Ő egy nagyszerű srác, aki nagyszerű jelölt volt, és határozottan illik hozzánk

– mondta az étterem általános menedzsere, Emily Canady.

A jó szamaritánusról szóló példázatba illő cselekedetről készült videóban az látható, ahogyan a babakocsit toló nő elbotlik, és a csecsemő rohamos tempóban száguld az úttest felé, míg Nessman oda nem ér, hogy megállítsa. Az újszülött nagynénje az esés után alig tudott felállni, és sokkos állapotba került.

Nessman utólag azt mesélte, hogy reméli, az újszülött és annak nagynénje is már jól vannak, ő pedig izgatottan várja, hogy ilyen sok idő után végre elkezdhessen dolgozni új munkahelyén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik