Élet-Stílus

Óriásplakáton hirdette vetkőzős oldalát – bejött az ötlet

A hatósághoz sorra érkeztek a panaszok a reklám miatt, de végül jól jött ki a dologból az ausztrál hirdető.

Komoly felháborodást okozott egy óriásplakát Perthben – de úgy tűnik, a hirdetőnek megérte a beruházás.

Egy Aussie Savannah (művész)nevű nő saját OnlyFans-oldalát reklámozta a hirdetésen: ő maga szerepelt a képen egy bikiniben, emellett csak egy QR-kód volt a felületen, amely az előfizetéses erotikus tartalmakat kínáló oldalra vezezett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christian Hull (@christianhull) által megosztott bejegyzés

A Perth Now cikkéből kiderül, hogy meglehetősen sok – mintegy 350 – panasz érkezett a reklámokat szabályozó hatósághoz az óriásplakát miatt. Volt, aki a nők tárgyiasítása miatt támadta a hirdetést, mások pedig arra hivatkoztak, hogy a pornófüggőségben szenvedők számára problémákat okozhat az ilyesfajta promóció.

Mindenesetre a hivatal nem távolíttatta el a plakátot, az OnlyFansen W.C. Savage néven futó Savannah pedig elég jól járt: a hirdetés nyomán oldala látogatottsága bepörgött, és ez

egyetlen hét alatt 100 ezer ausztrál dolláros (23 millió forint) bevételt jelentett számára.

Miután Aussie Savannah az óriásplakátért csak 7.700 dollárt (1,7 millió forint) fizetett, elég jó üzletet csinált. A felháborodásokra is reagált: úgy döntött, hogy négy hét után megváltoztatja a plakáton szereplő QR-kódot, ami onnantól kezdve egy nélkülözők számára használt ruhákat gyűjtő alapítvány oldalára viszi majd az érdeklődőket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik