Élet-Stílus

Ezer dollárt fizet egy cég annak, aki végignézi a Halálos iramban mind a tíz részét

Matt Winkelmeyer/GA / Contributor / Getty Images
Matt Winkelmeyer/GA / Contributor / Getty Images
Egy pénzügyi weboldal ezer dollárt (közel 340 ezer forintot) fizet egy szerencsésnek, akinek az lesz a dolga, hogy végig nézi az összes Halálos iramban filmet, és közben kicsit jegyzetelget.

Játokot hirdetett a tízedik Halálos iramban film május végi megjelenésére a FinanceBuzz nevű pénzügyi weboldal – írja a CNN.

Egy szerencsés ezer dollárt kaszálhat azzal, ha végig nézi a sorozat mind tíz részét és közben kijegyzeteli az összes olyan balesetet, amelyikben legalább egy jármű megsérül.

A FinanceBuzz szakértői aztán statisztikákat készítenek az adatokból, így megtudhatjuk például, hogy az első film 2001-es bemutatása óta nőtt vagy csökkent az egy filmben látható autóbalesetek száma, illetve megpróbálják kiszámítani, hogyan hatna a biztosítási költségekre a filmeken látható felelőtlen vezetés.

A játékra sajnos csak az Egyesült Államokból lehet jelentkezni, a FinanceBuzz egy szerencsést választ majd ki, akinek az ezer dolláros díjon felül száz dollárt biztosítanak arra, hogy az első kilenc részt valamelyik streaming platformon, a tízediket pedig egy moziban nézhesse meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik