Élet-Stílus

Az egykori eszkort leírta, mivel lehet legjobban felizgatni a férfiakat

Samantha X három fontos tényezőt emelt ki.

Samantha X (Amanda Goff) egykori eszkort, aki gyakran osztja meg tapasztalatait újságok hasábjain – ezúttal az ausztrál Daily Mailnek írt egy cikket arról, mi izgatja fel leginkább a férfiakat.

A szerző állítja, tudja, hogyan gondolkodnak a férfiak, és miért viselkednek úgy, ahogy, emellett pontosan tisztában van azzal, mit szeretnek az ágyban. Meg is írta, mi szerinte a legfontosabb három tényező a hálószobában, ami beindítja a férfiakat.

Először is: a magabiztosság. Samantha X szerint a férfiakat egyáltalán nem a hatalmas műmellek hozzák lázba, és szexpartnerük testén nem a hiányosságokat keresik, ezért hibát követ el az a nő, aki elfüggönyzött szobában azon izgul, vajon észreveszi-e a férfi a narancsbőrt, a striákat. A férfiakat ugyanis pont ugyanannyira aggasztja, hogy jól néznek-e ki meztelenül.

„Semmi sem izgatja fel jobban a férfiakat, mint egy nő, aki vállalja magát” – írja Samantha X, hozzátéve:

a legsikeresebb eszkortok, akiket ismer, a „lányok a szomszédból”, igazi nők, igazi testtel.

A másik fontos tényező a fantázia, amiből a szerző a „mocskos beszédet” emeli ki: szerinte a férfiakat egy kis szerepjátékkal lehet a legjobban izgalmi állapotba hozni.

A harmadik, és egyben legfontosabb tanácsa a nőknek azonban így hangzik: „ismerd a tested”.

Tudnod kell, mi izgat fel. Mert ha te nem tudod, ő honnan a fenébe fogja tudni?

Szerinte nem szabad szégyenkezni, zavarban lenni, hanem igenis ki kell mondani, mit szeretnénk az ágyban. Samantha X állítja: semmi sem izgatja fel jobban a férfit, mint amikor látja, hogy a partnere felizgult és élvezi a tevékenységet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Goff (Samantha X) (@amandagoffofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik