Élet-Stílus

A McDonald’s-alkalmazott bement dolgozni, megölte a főnökét, előtte családtagjaival is végzett

Végül maga ellen fordította a fegyvert a georgiai férfi.

Május 4-én reggel 6 órakor a georgiai Moultrie településen működő McDonald’s egyik alkalmazottja lelőtte a főnökét, majd magával is végzett. Mint kiderült, előtte már két családtagját is lemészárolta.

A biztonsági kamerák rögzítették a pillanatot, amikor a 26 éves Kentavious White reggel megérkezik a gyorsétterembe. A nem közzétett felvételeken állítólag az látható, hogy a férfi odahívja a menedzsert, Amia Smith-t az ajtóhoz és lelövi őt, majd bemegy a McDonald’s-ba, és maga ellen fordítja fegyverét.

A New York Post cikkéből kiderül, hogy a helyi rendőröket először egy közeli házhoz hívták ki, ahol egy nőt lelőttek. Az áldozatot egy helyi kórházba szállították, ahol később meghalt. Nem sokkal később ismét hívás futott be a rendőrségre: egy másik nőt holtan találtak egy szomszédos házban.

Mint később kiderült, Kentavious White a McDonald’sban elkövetett hajnali gyilkosság előtt végzett 50 éves anyjával és 74 éves nagyanyjával.

A rendőröket már egy héttel korábban is kihívták White-ék házához, ekkor a későbbi lövöldöző kijött az épületből egy fegyverrel, és lövéseket adott le. A férfi Facebook oldalán több olyan fotó is található, amelyen White fegyverrel látható.

A Moultrie-ban lévő McDonald’s-ot bezárták, az étterem egyelőre nem nyit ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik