Élet-Stílus

The Voice: Miklósa Erika elárulta, melyik coachtársa áll hozzá lélekben a legközelebb

RTL
RTL
Elsőre teljesen félreismerte, majd rájött, hogy nagyon sok mindenben hasonlítanak.

Szerdán kiderült, hogy Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel lesznek a The Voice zsűritagjai. Miklósa Erika opera-énekesnő azt mondta, nagyon meglepődött, mikor felkérték coachnak, mert eddig csak klasszikus zenei tehetségkutatóban volt zsűri. A többiekről is elmondta a véleményét, és elárulta, kihez áll a legközelebb közülük.

A többi coachtársam fantasztikus, meglepő a színes felhozatal. Különbözőek vagyunk, hiszen Manuel egy fiatal, dinamikus, elég érdekes stílust képviselő zenész, Nóri egy vagány, szintén lendületes fiatal színésznő, Curtis meg… annak dacára, hogy először azt gondoltam, hogy ő áll a legtávolabb tőlem lelkiekben, mégis valahogy őt érzem most már a legközelebb. Nagyon sok mindenben hasonlítunk. Úgy érzem, hogy ő azért nem mutatja mindig a teljes valós belső képet magáról. Egy nagyon érzékeny embert fedeztem fel benne, úgyhogy biztos hasznára fog válni azoknak, akik az ő csapatába fognak tartozni. De azért nagy vetélytárs lesz, én szeretem az erős konkurenciát.

Az énekesnő arról is beszélt, nagyon szereti a mai magyar könnyűzenei előadókat, és sokféle stílust hallgat, például Manuelt is, igaz, ebben nyolcéves kislánya is nagy szerepet játszik, aki a fiatal énekes rajongója.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik