Élet-Stílus

Családi vállalkozás: anyja és öccse is segíti az Onlyfans-modellt

Annyira bejött nekik, hogy már az anya is beszállt a bizniszbe.

A korábbi balerina, Yaela Vonk 2019-ben indította el a felnőtt tartalmakat tartalmazó OnlyFans-oldalát, de nem egyedül, anyja és testvére segítségével. Anyja, Bibi Brook eleinte a fotók elkészítésében segített neki.

Az elején nagyon nehéz volt, mert mindig a tökéletességre törekszem a munkámban. A felelősségem egy részét át kellett adnom, így már sokkal több szabadságom van, szóval boldog vagyok

– nyilatkozta a 39 éves Vonk a Mirror szerint. Hozzátette anyja nem volt jó fotós, ezért ma már az adminisztratív feladatokat látja el.

Eleinte sokat kritizáltam, de gyorsan tanul, ma már jobban tudja csinálni, mint én

– mondta a 62 éves anyjáról, akinek fizetést is ad a munkájáért. Öccse, Bas pedig abban segít neki, hogy visszaköveti a követőit, hogy így interakcióba tudjon lépni velük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yaela Vonk (@imglad) által megosztott bejegyzés

Szoktunk rajta nevetni, hogy olyan az egész, mint egy kis családi vállalkozás.

Vonk apja eleinte nem örült az effajta karriernek, de mára kibékült vele, amíg lánya boldog, ő is.

A vállalkozás annyira bejött nekik, hogy az anya is csatlakozott 2020-ban az OnlyFansre, és noha nem keres vele annyit, mint lánya, aki közel 13 millió forintnyi összeget kaszál a hajlékony testét bemutató képeivel, azért ő is hazavisz havi csaknem 800 ezer forintot, ami háromszor annyi, mint a korábbi részmunkaidős állásából származó bevétele.

Ennek ellenére, és a rajongóik bármennyire is kérik őket, nem hajlandóak együtt 18+-os felvételeket készíteni, azzal átlépnék a határt, vélik. A maximum a közös fehérneműs képek és videók, miközben főznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik