Élet-Stílus

Hal a tortán: Kiss Kató sírva fakadt az asztalnál

TV2
TV2
Vajtó Lajos szemébe is hamar könnyek szöktek, miután a halottlátó átadta neki „az édesanyja tekintetét”.

A Hal a tortán hétfő esti adásában Kiss Kató azt mondta Vajtó Lajosnak, hogy az édesanyja rajta keresztül szeretne üzenni neki. A halottlátó akkor úgy fogalmazott, az üzletember anyja „nagyon-nagyon sajnálja, bánja azt a 23 évet, amit elvesztegetett”. Vajtó ennek hallatán meghatottan ölelte át a vacsoravendégét.

A téma a műsor legutóbbi epizódjában is előkerült, Molnár Anikó ebédlőasztala fölött. Kiss Kató kifejtette, hogy az este folyamán adódott egy tökéletes pillanat, amikor Vajtó Lajossal összenéztek, a fejében pedig megjelent az üzletember édesanyja, aki üzenni szeretett volna, Csoki viszont ezt elrontotta a trollkodásával. Miközben megpróbálta elmagyarázni a dolgot az egykori ValóVilág-szereplőnek, a halottlátó sírva is fakadt az asztalnál.

Csak egyetlenegy percet kérek tőletek, hogy senki ne szólaljon meg. Csak azt kérem, hogy hadd adjam át az anyukája tekintetét, ahogy a szemébe nézett

– mondta Kiss Kató, majd Csokihoz fordult:

Ne szólalj meg, könyörögve kérlek!

A halottlátó ezt követően hosszan Vajtó Lajos szemébe nézett, aki ezúttal is meghatódott, úgy mondott köszöntetet a halottlátónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik