Élet-Stílus

Brad Pitt-tel vagy Ben Affleckkel jobb a szex? – Gwyneth Paltrow válaszolt

Getty Images
Getty Images
Neki ugyanis mindkettőt volt alkalma kipróbálni.

Gwyneth Paltrow igencsak bensőséges részleteket osztott meg korábbi kapcsolatairól a Call Her Daddy podcast kedden megjelent új adásában. A színésznő bővebben két exéről, Brad Pittről és Ben Affleckről mesélt, akikkel a kilencvenes években járt együtt.

Mint mondta, Pitt-tel a Hetedik című film forgatásán találkoztak, és „nagy szerelem volt első látásra”. Kapcsolatuk gyorsan haladt, az eljegyzésre is sor került, de végül még azelőtt elváltak útjaik, hogy megtették volna a következő nagy lépést.

Utólag visszagondolva nagyon sokat kellett még fejlődnöm. Sok szempontból nem igazán váltam önmagammá egészen 40 éves koromig. Mindenkinek meg akartam felelni. Nem is igazán tudtam, hogyan hallgassak a saját ösztöneimre, és hogyan cselekedjek ösztönösen

idézi Paltrow-t az ET Online.

Ennek ellenére a színésznő felidézte, hogy „teljesen összetört a szívem, amikor szakítottunk”.

Abban az időben ez volt a helyes döntés, de nagyon nehéz volt

– emlékezett vissza, hozzátéve, hogy a mai napig meleg szívvel gondol Pittre. „Ő egy nagyszerű pasi. Csodálatos, nagyon szeretem” – mondta.

A műsorban Paltrow a házigazda felvetésére egy játékot is játszott, aminek Brad vagy Ben? volt a címe. Ebben a sztárnak el kellett döntenie, melyik volt párjára igazak az adott állítások. Olyan kérdésekben hasonlította össze az exeit például, hogy

  • Kivel nagyobb az esélye egy vita kirobbanásának?
  • Melyikük a romantikusabb?
  • Ki a jobb az ágyban?

Mint kiderült, Paltrow szerint mindketten jól csókolnak, és amikor arról volt szó, hogy kivel jobb a szex, a választás „nagyon nehéz volt”.

Braddel nagyon erős volt köztünk a kémia, olyan, mint életed szerelmével. Ben pedig technikailag kiváló volt

– fogalmazott Gwyneth Paltrow.

Még egy játékra sort kerítettek, amiben a vendégnek döntenie kellett, hogy Pitt, Affleck és ex-férje, Chris Martin közül melyikükkel feküdne le újra, melyikükhöz menne feleségül és melyiküket ölné meg. Ami a házasságot illeti, Paltrow egyértelműen kijelentette, hogy Martint választaná, és kedvesen hozzátette: „Bármikor újra megtenném.”

Azzal kapcsolatban, hogy kivel szeretkezne még egyszer, úgy nyilatkozott, hogy „Azt hiszem, Braddel”, így nyilvánvalóan Affleckre maradt a harmadik kiosztásra váró opció. „Ben, ó igen, az Isten áldja meg” – mondta nevetve Paltrow.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik