Élet-Stílus

Bochkor Gábor szerint a nőkben „hormonálisan benne van az irigység”

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte a férfibarátságok jóval tartósabbak, mert nem ott nem üti fel a fejét a versengés.

A #Bochkorék legújabb adásában a műsorvezetők egy cikk apropóján beszélgettek a férfiak, illetve a nők közötti barátságok minőségéről és tartósságáról.

„Miért tart akár évtizedekig a férfiak közötti barátság?“

– olvasta fel Bochkor Gábor az említett cikk címét, hozzátéve: a cím már önmagában magában foglalja, hogy nőke vajon miért nem.

Mint mondta, a cikkben nagy különbséget tettek a kettő között, ő pedig egyet is értett a leírtakkal, melyek szerint bár a férfiak minden élethelyzetben versengenek, a barátaikkal szemben nem tesznek így.

Tudjátok, van rocksztár barátom is, és mi soha nem méregettük egymást, hogy mit tudom én, ki hány kiló a showbizniszben. Semmi. Ez tök érdekes, és ti meg gyakorlatilag… az irigység, az hormonálisan bennetek van. Ez nagyon igaz

– fordult kollégája, Héjja Anett felé, aki ezzel nem értett feltétlenül egyet.

Lovász László és Bochkor Gábor abban is egyetértettek, hogy a férfiak elnézőbbek egymással a barátságaikban, ha egyiküknek párkapcsolata vagy gyereke lesz, ezért kevesebb idejük jut egymásra, és akár hónapokig nem tudnak találkozni.

Oké, megnősül, gyereke lett, építkezik, nem tudom mit csinál, de a barát az ott marad. Volt barátnőimnél látom a barátaikkal, hogy ez egy teljesen más minőség. Ott állandóan konkurenciaharc van, látszik rajtatok, hogy überelni akarjátok egymást. (…) Volt olyan barátnőm, volt valami konfliktusunk, mondtam neki, hogy jó, figyu, ezt nem tudjuk most itt rendezni, meséld el ezt a sztorit, ami most közöttünk zajlott a legjobb barátnődnek, kérd ki a véleményét, ő mit gondol. »Nekem nincs barátnőm«, ez volt a válasz. Erre az egyre nem számítottam

– ecsetelte a téma kapcsán rádiós.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik