Élet-Stílus

Az esküvő után azonnal meghalt a feleség: ittas sofőr rohant autójával a golfkocsiba

A dél-karolinai férj kritikus állapotban fekszik kórházban.

Közvetlenül a lakodalmuk után szenvedett tragikus balesetet egy amerikai házaspár.

Április 28-án Samantha Miller és férje, Aric Hutchinson a dél-karolinai Folly Beach-en megrendezett vacsora után két rokonukkal golfkocsiba szállt, és elindult a helyszínről – írja az Independent.

40 kilométer/óra volt a megengedett sebességhatár a zónában, ahol haladtak, amikor 104 km/h-s sebességgel beléjük rohant egy ittas sofőr által vezetett autó, 90 métert taszítva a golfkocsin, amely többször átpördült a tengelyén.

A 34 éves Samantha Miller a helyszínen életét vesztette. 36 esztendős férje kritikus állapotban került kórházba, ahol rögtön megműtötték, de újabb operáció előtt áll. Számos csonttörést és agysérülést szenvedett.

A golfkocsiban még ketten utaztak, a férj sógora és unokaöccse, ők szintén súlyos sérüléseket szenvedtek.

A férj felépülésének, kórházi gyógykezelésének támogatására online adománygyűjtés indult. A GoFundMe oldalon olvashatók a férfi anyjának szavai:

A kórházban egy műanyag zacskóban adták át nekem Aric jegygyűrűjét, öt órával azután, hogy Sam az ujjára húzta, és felolvasták egymásnak a fogadalmukat. Aric elvesztette élete szerelmét.

A balesetet egy 25 éves, ittas állapotban közlekedő sofőr, Jamie Komoroski okozta, akit a tragédia után őrizetbe vett a rendőrség.

Jamie Komoroski
Jamie Komoroski. Fotó: Charleston megyei sheriff hivatala

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik