Élet-Stílus

Curtis zajmikrofonok manipulálásáról és nyíltan zöldvérű riporterekről ír a hétfői derbi kapcsán

RTL
RTL
A tegnapi Ferencváros–Újpest meccs nem csak a sok gól miatt volt érdekes.

A nagy Újpest-drukker hírében álló Curtis Instagram-posztban fejtette ki a véleményét a Ferencváros elleni hétfői bajnokit követően, ahol – ahogy arról lapunk is beszámolt – politikai üzenetekkel lepte meg a közvéleményt az újpesti labdarúgócsapat tábora.

Hogy mi jár a fejemben? Olvasom a különböző portálok tudósításait a tegnapi derbiről. Néhányan rosszallóan jegyzik meg, hogy az újpesti ultrák »politikai üzeneteket« fogalmaztak meg a koreóban a meccs elején, ezen a zöldek meglepődtek, mert »ők a csapatukkal foglalkoztak«, ki is írták, hogy a bajnoki cím nekik jár. Mondjuk eddig azt hittem, a bajnoki trófeát azt meg kell szerezni, az első helyet el kell érni, még akkor is, ha néha furcsán lejt a pálya, de ha jár, az más

– kezdte bejegyzését a rapper. Úgy folytatta, szerinte ami mostanában a magyar bajnokságban zajlik, az legalább annyira ártalmas a Ferencvárosnak, mint amennyire bosszantja a nem zöld-fehér érzelműeket. „Tudjuk, volt idő, amikor elvették a nevüket, színeiket és el akarták tüntetni a gárdát a magyar foci térképéről. Gyalázat volt!” – írta.

De ami most van, az… legalábbis furcsa. Oldal, amely a Szusza Ferenc Stadionban rendezendő meccset a Fradi szurkolóinak képével harangozza be. Közvetítés, amely zöld-fehér show-vá maszkírozza az összecsapást a zajmikrofonok manipulálásától a nyíltan zöldvérű riporteren át a vitatott szituációk be nem mutatásáig. Kinek használ ez? Becsapás ez, ahol a becsapó is becsapottá válik.

Úgy folytatta, sok igazi, régi fradistát ismer, akiknek szintén nincs túl jó véleményük „az utóbbi időben felbukkant érdek- meg divatdrukkerekről és megnyilvánulásaikról”.

Maga az összecsapás amúgy remek volt, a pályán (majdnem) eltűnt a sok milliárdnyi különbség. Fantasztikus volt a hangulat, küzdelem, JÁTÉK, a foci igazi reklámja. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csodálatos, a múltjára méltán büszke és a sikeresebb jövőben töretlenül bízó közösségnek tagja lehetek! HAJRÁ LILÁK! Maradunk végig. 💜

– zárta a posztot Curtis.

A mérkőzést egyébként 3-2-re a Ferencváros nyerte meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés


Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik