Élet-Stílus

Schumacher Vanda: Az elnöknek is dolgozhatnék, bármelyiknek

RTL
RTL
A napokban úgy vágott neki Mexikónak egy bérelt autóval, hogy előtte sosem vezetett.

Schumacher Vanda nemrég úgy döntött, két hónapra Los Angelesbe költözik, hogy kicsit feltöltődjön. A színésznő-műsorvezető a napokban Mexikóba ugrott át, hogy meglepje az ott tartózkodó születésnapos barátnőjét, élményeiről pedig egy TikTok-videóban számolt be vlogos formában.

Mint mondta, a jegyét hajnalban vásárolta meg, majd miután a gépe leszállt, bérelt egy autót, és azzal furikázott a térségben két órán keresztül úgy, hogy saját bevallása szerint korábban sosem vezetett. A tervei közé tartozott az is, hogy tortát és gyertyát szerezzen a barátnőjének, ezek közül viszont egyik sem volt abban a boltban, ahová először betért.

Úgy állok ehhez most hozzá, hogy érted, reggel megvettem hatkor a repülőjegyet, tizenegykor felszálltam a gépre, most itt vagyok délután háromkor helyi idő szerint Mexikóban, random béreltem egy kocsit, és lemegyek oda a halál végére. Ha ezt megoldom öcsém, mindent. Nincs olyan dolog, amit ne tudnék megoldani, az elnöknek is dolgozhatnék. Bármelyiknek

– jelentette ki Schumacher, hozzátéve: Netflix-dokumentumfilmet kellene készíteni az életéről, mert vele tényleg minden nap egy kaland.

A vlog későbbi részében a műsorvezető arról is beszélt, egy ponton úgy érezte, túl rizikós volt bevállalnia ezt az utat, vezetés közben ugyanis meg kellett állnia, mert rájött, hogy a telefonja mindössze 12 százalékon áll, és térerő sincs. A mélyponton végül túl jutott, és később úgy fogalmazott: a legjobb döntést hozta azzal, hogy elindult.

Itt jöttem rá, hogy ez nem hülye döntés volt, hanem konkrétan a legjobb: naplementében, a tengerpart mellett megtanulni vezetni, miközben a kedvenc zeném szól, és tök jól érzem magam. Egy életre szóló élmény.

Schumacher végül biztonságosan megérkezett a barátnőjéhez, a térségben viszont volt egy meglehetősen rémisztő élménye is: tacóvásárlás közben úgy érezte, el akarják rabolni. Minderről az Instagram-történetében beszélt a minap, a TikTok-vlogjának végén pedig most bejelentette, később a szóban forgó témáról is bővebben mesél majd a platformon.

@vandaschumacher Los Angelesböl Mexicóig, èletem elsô vezetèse, repülési tippek, kietlen tájak Mexicó 🇲🇽 #mylife #usa #losangeles #utazas #szulinap #happybirthday #mexico #carrental #autoberles #vezetes #kanyargos #palmafás ♬ original sound - SchumacHERO

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik