Élet-Stílus

Több tízezer dollárt csalt ki 77 éves, háborús veterán apjától egy nő San Diegóban

Alvin Fulcher felesége meghalt, lánya azért költözött hozzá, hogy segítsen neki. A nő kiforgatta a vagyonából, a férfi majdnem a házát is elveszítette.

Egy 77 éves, San Diegó-i háborús veterán azt állítja, el fogja veszíteni az otthonát, miután lánya beköltözött hozzá és kiforgatta a vagyonából – írja a Daily Mail.

Alvin Fulcher egykori haditengerész, aki már látása nagy részét elveszítette. Miután felesége, Irma meghalt, legkisebb lánya hozzá költözött, hogy segítsen neki.

A férfi és a többi gyereke márciusban fedezte fel, hogy vélhetően meglopták őket, miután nem tudták felvenni felesége életbiztosítását.

A férfi lánya teljesen átvette az irányítást idős szülei pénzügyei felett, még Fulcher katonai nyugdíját is lenyúlta.

A családnak egy halom kifizetetlen számlája gyűlt össze és még végrehajtással is fenyegették őket. Az NBC 7 szerint 28 ezer dollár (kb. 9,7 millió forint) tartozásuk lett, félő volt, hogy kilakoltatják.

Borzasztó, hogy ez megtörtént velem. Összetört a szívem, főleg azért, mert az egyik gyerekem tette ezt velem. Kérdezném, van neki szíve? Ebben a házban nőtt fel!

– mondta Fulcher.

A San Diego-i rendőrség időskorúak bántalmazása miatt vizsgálja az esetet.

A veterán elmondta, hogy most családtagjai és barátai segítségére támaszkodik. Az unokája azt akarja, hogy költözzön hozzá San Antonióba, de ő nem akar elmenni, reménykedik, hogy megtalálják a módját, hogy az otthonában maradhasson, ahol már 30 éve él.

A családtagok bankokkal egyeztetnek és adománygyűjtést is indítottak. A Fulcherék számláinak kifizetésére létrehozott GoFundMe oldalon már több mint 37 000 dollárt (kb. 15 millió forint) gyűjtöttek össze, így a férfinek vélhetően nem kell majd elköltöznie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik