Élet-Stílus

Tóth Gabi: 16 évesen be kellett vállalnom műsorokat, amikhez rohadtul nem volt kedvem, mert kellett a pénz

TV2
TV2
Azt mondja, ekkoriban ő felelt a családja megélhetéséért.

Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, hogy mennyire beszariak az emberek. Képzeljétek el, mennyire beszariak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni… rohadt egyszerű belebújni a Facebookba, meg mindenhova, a TikTokba

– kezdte gondolatait Tóth Gabi legújabb TikTok-videójában, melyben hosszan értekezett arról, mennyire szánalmasnak tartja azokat, akik az interneten sértegetik, majd amikor élőben találkoznak vele, kedveskedni próbálnak neki.

Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek. Élőben meg beszariak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni, csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és a picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Az énekesnő egy másik videóban arról is beszélt, hogy 16 évesen került bele a showbizniszbe, és amíg a legtöbb fiatalnak az ő korában az volt a legnagyobb gondja, hogy nem az van vacsorára, amit szeret, vagy nem akar iskolába járni, addig ő a családja megélhetése miatt szorongott.

Azon szorongtam, hogy a családomnak, akik miattam és a tesóm miatt feláldozták az egész tapolcai létüket, nekik megteremtsem  azt, hogy ők egyenesbe jöhessenek egy másik városban, felnőtt emberekként, akik ott hagyták a munkájukat azért, hogy minket támogassanak.

Tóth Gabi hozzátette: sok mindent megélt már, a legtöbben pedig ennek a negyedével sincsenek tisztában.

Nem minden úgy van ebben a szakmában, ahogy gondoljátok. Be kellett vállalnom olyan műsorokat, meg mennem kellett olyan helyekre, ahova rohadtul nem volt kedvem. Azért, mert kellett a pénz. És miért kellett a pénz? Mert közben másik három embernek a megélhetéséről is gondoskodtam. 16 évesen. És nem akarok panaszkodni, csak mielőtt bárkit bármilyen bélyeggel illetünk, vagy hiteltelenítünk, gondoljunk bele abba, hogy milyen helyről és helyzetből jöhetett a másik. Miért hozta meg azt a döntést, miért tette azt, amit tett. Kurva könnyű pálcát törni mások felett

– magyarázta a felvételen.

Továbbra is viselem a cikkeket, a gúnyolódó influenszereknek, publicistáknak a világmegváltó gondolatait felém. Ki fogok tartani, mert megígértem a családomnak és a jóistennek, hogy zenélni fogok. És a kislányom büszke lesz rám, akárki, akármit mond rólam.

– zárta gondolatait, melynek végén mindenkit, akit bántanak arra bíztatott, hogy sose adják fel, és bízzanak magukban.

@tothgabiofficial

Második rész…

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Ajánlott videó

Olvasói sztorik