Élet-Stílus

Ruszó Tibi az X-Faktor idején két hétig szinte csak a szobájában volt, a konyhába sem mert kimenni, ha ott volt a többi versenyző

Sokáig nem mert nyitni a többiek felé.

Ruszó Tibi és Szabó Niki voltak Palik Lászlóék vendégei a Hová tűnt? legutóbbi adásában. Az X-Faktor egykori győztese elmondta, jelenleg is Szlovákiában én, 180-200 kilométerre Budapesttől, de szeretne minél előbb a magyar fővárosba, vagy legalábbis a közelébe költözni – úgy véli, ez nyárra meg is valósul.

A 19 éves énekes elmondta, hogy az X-Faktorral hatalmasat ugrott az élete annak idején, hiszen azt megelőzően a szülői házat is alig hagyta el.

Azelőtt engem a kis falunkból még anyuék nem vittek ki a központba sem, vagy bárhová. Jártak mindig ilyen nagy bevásárlásokra, akkor se vittek ki. Nem jártam sehová, otthon voltam. Szóval nekem az is nagy dolog volt, amikor először jöttünk Pestre, amikor megláttam. Azelőtt a tévében néztem Budapestet műsorokban. Utána meg felkerültem

– magyarázta.

Ruszó hozzátette: kezdetben nagyon nehéz volt a szülei nélkül, egyedül helytállnia. A visszahúzódóságából adódóan sokáig a versenytársai felé sem mert nyitni, amikor az élő show-k előtt összeköltöztették őt a többi énekessel, két hétig a szobáját sem igen hagyta el.

Meg volt szokva, hogy csak a suliban vagyok, a haverjaimmal. Kábé két hetet a szobámban voltam, nem mertem kimenni a konyhába, meg ilyenek. Akkor mentem ki, mikor nem volt ott senki.

Később sikerült feloldódnia, majd meg is nyerte a tehetségkutatót. Ezt követően fellépésekre járt, turnézott, a koronavírussal viszont megszakadt a karrierje. Mint mondta, másfél évig volt otthon, ez idő alatt sem fellépni nem tudott, sem pedig dalokat kiadni. Az X-Faktoros nyereményét egy éven át kapta, havi egymilliót: a pandémia idején ebből élt a család, ebből vettek házat is. Az énekes bevallotta: volt, amikor elege lett abból, hogy nem lehetnek fellépései, és bulizásra kezdte költeni a pénzét. Ezt azóta megbánta, és úgy véli, még sokszor meg is fogja bánni.

Azóta vannak olyan napjaim, hogy hirtelen rám jön egy ilyen… nagyon ideges vagyok, nem érdekel semmi, nem érdekel senki. Bezárkózok, lefekszem a szobámban, vagyok magamnak egy fél órát, egy órát, aztán megint jól vagyok. Ilyenek vannak azóta

– tette hozzá.

Az énekes végül márciusban sikeresen visszatért a zenéléshez: ekkor jelent meg Szabó Nikivel közös Tűnj el című daluk. Mint kiderült, Szabó kereste fel Ruszót a közös munka ötletével, a zenén keresztül pedig össze is barátkoztak.

Ruszó Tibi azt is elárulta a műsorban, hogy a korábbi menedzserével nem álltak közel egymáshoz, úgy érezte, semmit sem tudnak megbeszélni. A mostani menedzserére viszont barátként tekint, akivel sokkal könnyebb a közös munka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik