Élet-Stílus

Galambos Lajos az öccse szerint két műtétre is elő volt jegyezve, az egyik halaszthatatlan

TV2
TV2
Nem tudja, ezekre mikor és milyen körülmények között kerül majd sor.

Galambos Lajos szerda délelőtt vonult be a baracskai Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe, hogy megkezdje letöltendő börtönbüntetését, miután tavaly decemberben a Budapest Környéki Törvényszék három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte a gáz-, víz- és áramlopási ügyében.

A zenész testvére, Galambos István a Blikk megkeresésére elárulta, hogy a bátyja őt jelölte meg az egyik kapcsolattartójának, és a bevonulása előtt megkérte, hogy figyeljen oda „néhány függőben lévő dolgára“. Azt is megosztotta továbbá a lappal, hogy tegnap óta semmit sem tud a zenészről, egyelőre azt sem, mikor beszélhet vele vagy látogathatja meg. Hozzátette, aggódik a bátyja egészségéért, akinek a közeljövőben egy halaszthatatlan műtéten is át kellene esnie.

Sokan nem hiszik el, de a testvérem tényleg beteg már egy ideje. Két műtétre is elő volt jegyezve, az egyik halaszthatatlan, nem tudom ezekre mikor és milyen körülmények között fog majd sor kerülni. Csak remélni tudom, hogy addig is biztosítanak neki minden szükséges eszközt, éjszaka ugyanis oxigénpalackot használ, ami egy nagy gépen keresztül juttat levegőt a szervezetébe

– mondta a lapnak Galambos István.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik