Élet-Stílus

„Férfiasan viselte sorsát, pszichésen erősnek láttam” – vélekedett Galambos Lajosról az ügyvédje

tv2
tv2
Ügyvédje kért is tőle valamit, mielőtt átlépte a börtön kapuját a zenész.

Szerda délelőtt börtönbe vonult Galambos Lajos. A zenészt három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte tavaly decemberben a Budapest Környéki Törvényszék a gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt. A zenész halasztást kért az egészségi állapota miatt, de ezt a Budapest Környéki Törvényszék nem tartotta alaposnak, így elutasította.

Galambost Baracskán, a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben helyezték el. Ügyvédje, Csontos Zsolt arról nyilatkozott a Borsnak, miként teltek Galambos bevonulás előtti órái.

A következő három napban megtörténik ügyfelem egészségügyi állapotának a felmérése és eldől, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre ezzel kapcsolatban. Az egészségi állapota ismert, és ezt nyilván figyelembe is veszik majd a döntés meghozatalakor. Jómagam elkísértem őt egészen a kapuig. Egyébként egy magánmentővel indultunk az otthonától, hiszen minden lehetséges forgatókönyvre fel kellett készülnünk. Szerencsére gond nélkül telt az utunk. Ügyfelem a családjától még otthon elbúcsúzott. Mielőtt útjára engedtem, annyit kértem tőle, hogy próbáljon meg minél gyorsabban alkalmazkodni az új helyzethez. Egyébként pszichésen nagyon erősnek láttam őt. Úgy jellemezném, hogy férfiasan viselte a sorsát

nyilatkozott az ügyvéd.

Kapcsolódó
Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi, az ügyvédje szerint nincs jól
Védője szerint két műtétet is el kell végezni Lajcsin a közeljövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik