Élet-Stílus

Szelfiző influenszeren nevettek, most gyűlölethullámmal kell szembenézniük

Még Cardi B is beszólt a gúnyolódó lányoknak.

Egy tiktokker videója széleskörű felháborodást váltott ki, amin lefilmezett két lányt, akik rajta gúnyolódtak. A felháborodás oka: a gúnyolódás. A gúnyolódásé: a szelfizés.

A TikTokon @jackielabonita néven futó influenszer április 22-én posztolt egy videót, ahol egy baseballmeccsen próbál szelfit készíteni magáról, miközben a mögötte ülő két lány nevetgél rajta és szélesen gesztikulálnak – fedezte fel az Insider. A már közel 40 milliós megtekintésnél járó videóban látható, ahogy az egyik gúnyolódó lány a középsőujját mutatja az influenszer felé, valamint állítólag azt mondják rá, hogy „béna”.

Rájöttem, hogy rólam beszélnek. Szuper öntudatosnak éreztem magam. Sírni akartam

– olvashatóak a tiktokker belső megélései az incidens kapcsán a videóban.

@jackielabonita Please be nice #meangirls #meangirlvibes ♬ The Loser - Verzache

A kommentelők többnyire elítélték a két lány tettét, valamint még Cardi B rapper is reagált Twitteren:

Én használtam is volna azt a gyűrűt

– utalva a tiktokker ujján látható méretes gyűrűre, és feltehetőleg arra, hogy a rapper ebben a helyzetben a fizikai agressziótól sem riadt volna vissza.

A megbántott influenszer védelmére kelt felhasználók végül találtak egy nőt, akiről azt gondolták, hogy ő lehetett az egyik gúnyolódó – és ezen felbuzdulva szemet szemért elven zaklatni kezdték. A @niceuu6 nevű gyanúsított ugyancsak videóban reagált, jelezvén, hogy annyi támadást kapott egy olyan dolog miatt, amit nem is ő tett, hogy kénytelen volt priváttá tenni Instagram-fiókját – de ez zaklatói szerint csak újabb bizonyítéka annak, hogy ő volt az egyik elkövető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik