Élet-Stílus

Életfogytiglanit kapott a ninja karddal gyilkoló apa-fia páros

Az önbíráskodó angliai család fellebbezett.

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek egy apa-fia párost Angliában, akik ninja karddal öltek meg egy szomszédságukban tevékenykedő tolvajt – írja a LadBible.

Az 56 éves David Kinget és fiát, a 20 éves Edwardot a 47 éves Neil Charles meggyilkolásáért ítélték el, miután még 2021 júniusában egy nindzsa karddal és egy késsel rátámadtak a férfire.

Az apa-fia páros arra lett figyelmes, hogy egy tolvaj a lakótelepükön lévő autók és házak ajtaját próbálja kinyitni, és a rendőrség értesítése helyett saját kezükbe vették a helyzet megoldását. David egy késsel, míg fia, Edward egy 68,5 centiméter hosszú ninja karddal támadta meg a korábban betörések miatt többször is elítélt férfit.  

Később értesítették a rendőrséget, azt állítva, hogy üldözőbe vették a tolvajt, aki elszaladt. Az apa beismerte, hogy kés volt a kezében, de azt már nem tudta volna megítélni, hogy a tolvaj csak színészkedett-e, vagy valóban megsebesítették. A kiérkező rendőrök a súlyosan megsebesült Neil Charles-t kórházba szállították, aki két nappal később életét vesztette egy mellkasát ért 12 centiméteres szúrt seb miatt.

David Kinget a helyszínen letartóztatták, fiát pedig még aznap őrizetbe vette a rendőrség. Az ügyész önbíráskodásnak minősítette az esetet; Davidnek legalább 21 évet, fiának pedig legalább 19 évet kell a börtönben töltenie.

Heather King, David felesége és Edward édesanyja azt nyilatkozta, hogy „folyamatban van a fellebbezés” az ítélet ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik