Élet-Stílus

Nyári szívügyek

Energy
Energy
A tavasz nagyon várt első napsugarait lassan felváltja majd a nyári meleg. A Nap, a földi élet ősforrása csodás melegével, energiájával serkenti a fejlődést, fokozza a szerotonin (a boldogsághormon) termelődését. A harmonikus nyári lét egyet jelent a bőség élvezetével.

A nyár energiája mindenhol ott van, nekünk csak be kell gyűjtenünk. A tavaszi méregtelenítés és tisztulás után, elérkezik az energiaraktáraink feltöltésének ideje. Lépten-nyomon a növekedés és a burjánzás csodájába ütközünk. Ebben az áldott időszakban végre degeszre ehetjük magunkat friss zöldséggel és gyümölccsel, hiszen a tavaszi munkánk terméseivel most megjutalmaz bennünket a természet.

Energy

Ez a bőség azonban nem csak a tápanyagokban nyújt többet. A Nap hatására sokkal jobb lesz a hangulatunk, aktívabb, lendületesebb hónapok következnek. A hagyományos kínai gyógyászat öt elemre épülő rendszerében a nyár, a Tűz elem időszaka, mely a nagy jang legfőbb tulajdonságait hordozza, vagyis kiterjed, kiteljesedik, felfelé mozogva az ég felé tör. Ilyenkor utazunk legtöbbet, magával ragad minket a lelkesedés, mindenben részt akarunk venni – kirándulunk, napozunk és hát többet pihenünk is. A szervezetünk pedig hálás azokért a pillanatokért amelyeket a friss levegőn a függőágyban töltünk, vagy a vízparton lustálkodva a jótékony nap sugarait élvezve.
A nyári lendülethez tehát érdemes felkészítenünk a szervezetünket. Figyeljünk, hogy a felfokozott tempót egyensúlyozzuk pihenéssel, ne vigyünk semmit túlzásba.

Energy

Ha a szervezetünket túlterheljük, szív- és keringési problémákhoz vezethet.

Az éjszakai erős izzadás, az alvászavar, az ok nélküli nyugtalanság, a váll- és hátfájdalmak, a láb visszereinek fájdalma a Tűz elem kibillent egyensúlyáról árulkodnak.

Energy

Hogyan segíthetjük a szívműködésünket az ENERGY készítményeivel, hogy intenzívebben átélhessük az öröm semmihez sem fogható érzését?

A legfontosabb tudni, hogy ha a szívünk biológiailag jól érzi magát, azt hamarosan lelki síkon is megérezzük.

A Pentagram® regeneráció módszere alapján kifejlesztett és összeállított gyógynövény-koncentrátumok, az öt fő természeti elemet képviselik: a Fát, a Tüzet, a Földet, a Fémet és a Vizet. A különleges bioinformációs gyógynövény-koncentrátumok kölcsönösen kiegészítik, kiegyensúlyozzák egymást, és közösen, egységben alkotnak olyan rendszert, amely hatékonyan regenerálja az ember szervezetét, és megteremti a tökéletes egyensúlyt.

A nyári harmónia megteremtéséhez a Tűz elemnek megfelelő KOROLEN gyógynövény-koncentrátumot és krém párját, a RUTICELIT-t célszerű választanunk.

A KOROLEN erős méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatású növényi összetevőket tartalmaz. Segíti a szívműködést, kiválóan alkalmazható érbetegségek, agyvérzés, szívinfarktus, érelmeszesedés, érszűkület, visszerek, az agyi és a perifériás vérellátás zavarai, magas koleszterinszint esetén, a vérképzés támogatására, továbbá a központi idegrendszer zavarai és gombafertőzések kezelésében. Javítja a vér oxigénellátását, a szív és az agy működését, segíti a helyes vérnyomás beállítását. Előnyös stressz, lelki problémák, általános kimerültség, krónikus fáradtság szindróma és utazási betegség esetén, alvászavarokban és általános nyugtatóként.

Energy

A KOROLEN hatásait tökéletesen egészíti ki a RUTICELIT, mely széles körben alkalmazható, regeneráló hatású, bioinformációs krém, magas gyógynövény- és termálvíztartalommal (mely a Podhájska hőforrásból származik). A RUTICELIT összetevői a különböző érrendszeri betegségek (például érgyulladás, aranyér, elégtelen vérkeringés), valamint bőr- és ideggyulladás ellen hatnak, nyugtatják a fáradt lábat. Összetevői javítják a hajszálerek szilárdságát és rugalmasságát, erős gyulladásgátló hatásúak.

Energy

Kiegészítőnek választhatunk még RUTICELIT szappant is, mely segít harmonizálni a bőrt, kipirosodott, rozáceás vagy épp ellenkezőleg, a fakó, sápadt bőr kezelésére ajánlott. Használata megerősít minket, növeli az életkedvet.

A nyár felhőtlen örömeit és ajándékait akkor tudjuk értékelni, ha egészségesen, ép testben és lelki békében fogadhatjuk azokat.

Energy

ENERGY MAGYARORSZÁG

Ajánlott videó

Olvasói sztorik