Élet-Stílus

Mihalik Enikő: A terhességem után sokkal vékonyabb lettem, mint előtte voltam, olyan nadrágokba férek bele, mint tizenhat éves koromban

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Azt mondja, ez a változás se nem pozitív, se nem negatív, úgy véli viszont, hogy a melle túl kicsi lett, ami nagyon zavarja.

Mihalik Enikő a GLAMOUR Book harmadik lapszámának adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan változott meg a testéhez való viszonya a várandóssággal, majd a szüléssel.

A terhességem után sokkal vékonyabb lettem, mint előtte voltam. Mostanra semmi mellem, semmi fenekem nincs, és olyan nadrágokba férek bele, mint tizenhat éves koromban. Ez nem negatív, de nem is pozitív változás.

– mondta a lapnak a modell, hozzátéve: számára ez a változás nem negatív, de nem is pozitív jellegű.

Nem is direkt értem el, csak nincs időm, állandóan rohangálok és a kislányom érdekeit mindig a sajátjaim elé helyezem. Mindenre és mindenkire van időm, csak magamra nincs, és ennek ez az eredménye. Az viszont nagyon zavar, hogy túl kicsi lett a mellem. Változás volt az is, hogy a terhességem előtt elkezdtek zavarni a szemem körüli apró ráncok, de amióra Rozi megszületett, kifejezetten büszke vagyok rájuk

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@eniko) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik