Élet-Stílus

Hajléktalansággal viccelődött a youtuber, már törölte videóját

Bár Trevon Sellars viccnek szánta a mutatványt, a közönsége nem volt elragadtatva.

Egy Los Angeles-i férfi YouTube-csatornájára töltött fel egy videót, ahol a hajléktalansággal próbált viccelődni, de a nézői szerint csak szívtelen volt.

A videó elején Trevon Sellars együttérző hangon elmondja, hogy Los Angeles a harmadik olyan város az Egyesült Államokban, ahol a legtöbb hajléktalan él, és saját feladatának tartja, hogy minél kevesebb ember legyen éhes az utcákon. Ezután odamegy egy hajléktalannak tűnő férfihez, akinek felajánlja, hogy vesz neki ételt. Sellars ezután vásárol a szomszédos gyorsétteremben hamburgert és sült krumplit, de ahelyett, hogy azt odaadná a hajléktalannak, végül előtte megeszi.

Az azóta már törölt, de a Daily Mailen még megtekinthető videó miatt szívtelennek bélyegezték a youtubert, aki gúnyt űzött a hajléktalanságból. Sellars azzal védekezett, hogy az állítólagos hajléktalan egy barátja volt álruhába bújva, és az egész videót megrendezték.

Sellars Instagram-oldala, valamint a felháborodást kiváltó videója már nem elérhetőek, azonban Youtube-csatornája még igen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik