Élet-Stílus

Elmondta egy fodrász, mi idegesíti a vendégeiben

Arra kér mindenkit, fogadja meg a kéréseit.

Egy fodrász, Brittany a Tiktokján ecsetelte, mik hozzák ki a sodrából a munkája közben. Az egyik leginkább, mikor a vendége garbóban jelenik meg az időpontján.

Valószínűleg el fog színeződni, ami az én hibám lesz, pedig nem kellett volna garbóban érkezned.

De más dolgok is vannak, amik valamennyire kihozzák a sodrából, ezeket szintén felsorolta a videójában. Például, ha a vendég késik, de egy kávéval érkezik, de nem hoz a fodrászának is. Vagy az, mikor valaki vágásra és festésre jelentkezik be, majd azt mondja már ott a fodrászatban, hogy igazából csak egy vágásra lenne szüksége. Mert akkor nem foglal le neki Brittany előre három órát a munkaidejéből. És az is, mikor túl sok hamvasító sampont használ, „tulajdonképpen már ősz”, és aztán azt kéri a fodrászától, hogy tegye a haját még szőkébbé.

Brittany azt is ki nem állhatja – nem lehet egyszerű az élete –, ha egy kliense más fodrászt ócsárol, és azt akarja, hogy ő is szálljon be és ő is mondjon pár rosszat a kollégájára.

@by.brittany i am obsessed with this trend 🤣 #icks #ick #hairstylist #trickstervoice ♬ original sound - brittany 👩🏼

A kommentek között pár másik fodrász is feltűnik, akik nagyon egyetértenek Britany szavaival. Páran még megjegyzik, a garbó mellett jobb, ha nem is kapucnis felsővel érkeznek a vendégek, az is komoly mértékben megnehezíti a munkájukat, ahogy a világos ingek is. Azt mondják, elég sok vendégük van, akiilyne öltözékekben érkezik hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik