Élet-Stílus

A táncosnő, aki a méhe miatt ment kórházba, arra ébredt, amputálták a karját

Komplikációk léptek fel a műtét közben.

Méhmióma miatt kellett megműteni a brazil táncosnőt, a 35 éves Alessandra dos Santos Silvát. Augusztusban diagnosztizálták nála a jóindulatú daganatot, február 3-án jelentkezett műtétre egy Rio de Janeiró-i kórházba.

Aznap reggel meg is műtötték, de este az orvosok vérzésre lettek figyelmesek, ami miatt úgy döntöttek, Silvának teljes méheltávolításra van szüksége.

A táncosnőt rokonai látogatták meg ezek után, és arra figyeltek fel, hogy a kezei és lábai hidegek, az ujjai elsötétedtek.

Három nappal később a családját értesítették róla, hogy átszállítják Silvát egy másik kórházba, kardiológiára. A rokonok szerint az ekkor már intubált Silva karja gyakorlatilag már fekete volt. Az orvosok erőfeszítései ellenére, a családdal közölték 10-én, hogy ha nem amputálják a karját, akkor a nő meg fog halni. Silva veséje és mája is tönkrement – írja a g1 alapján a Daily Mail.

Mikor Silva felkelt, nem tudta még, hogy amputálni kellett a kezét.

Az amputáció után hazaengedték, de pár héttel később kiderült, hogy valami nincs rendben a varratokkal, még egy hónapon át kórházban kellett maradnia, mire egészségesen hazaengedték.

A nő teljesen el van keseredve, mert 11 éves jegyes, párjával gyereket terveztek, ez volt az álma. Egy karral pedig se táncolni, se szépségszalonban nem tud dolgozni, így nincs miből megélnie.

Az ügyet vizsgálja a riói egészségügyi hivatal és a rendőrség is. A nő perel.

Azt akarom, hogy akik felelősek ezért, fizessenek. A kórház vállalja a felelősséget, mert véget vetettek az életemnek. Tönkretették a munkámat, a karrieremet, az álmomat, mindent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik