Élet-Stílus

„Azt mondta, ez egy bunkó, vittek is ki” – Hajdú Péter rosszat kérdezett Paris Hiltontól interjú közben

tv2
tv2
Egy igazi csibész a műsorvezető.

A visszatérő Szerencsekerék egyik sztárjátékosa lesz Hajdú Péter a TV2-n, aki – mint az a tv2play.hu oldalra feltöltött adásrészletből kiderül – anekdotázott is egy keveset Kasza Tibinek egy sztárinterjú-élményéről.

Hajdú úgy fogalmaz, Ausztriában volt egy esemény, ahol egy italmárka arcaként jelent meg Paris Hilton. Ide elhívták Hajdút is, lehetősége volt előbb egy sajtótájékoztatón, majd négyszemközt is kérdezni az örökösnőtől.

Az volt a meghívón, hogy no underwear, mondom, ezt nyilván megkérdezem. Én németül kérdeztem, fordították. Két dolgot kérdeztem: az egyik, hogy ismeri-e Gábor Zsazsát a Hilton miatt, mondta, hogy nem. A másik, hogy olvastam a meghívón, hogy fehérnemű nélküli viselet javasolt, rajta lesz-e bugyi. És ezt nem fordította le a tolmács, hanem mondta, hogy the next one.

Hajdú nem adta fel, a privát interjún ismét előhozakodott a bugyi-kérdéssel:

Nagyon helyes volt a beszélgetés, a végén csak megkérdeztem, hogy ugyan a sajtótájékoztatón nem fordították le, szeretném tudni, ha már a meghívón rajta van, hogy az esti partin lesz-e rajta bugyi. Odafordult a testőréhez, és azt mondta, »Ez egy bunkó!«, és vittek ki minket stábostól együtt

– idézte fel a sztorit a műsorvezető, aki dátumot nem említett, hogy ez mikor történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik