Élet-Stílus

Szabó Simon: Ameddig kidobó voltam, soha nem ütöttem meg egy embert sem

Ivándi-Szabó Balázs
Ivándi-Szabó Balázs

A Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban járt Szabó Simon. A színész mesélt arról, hogy sokszor elvállal olyan munkát, ami a megélhetés miatt lényeges, de azt is képes olyan elánnal csinálni, mintha saját projektjéről volna szó. Kiemelte, volt már kidobó is régebben.

Az, hogy van egy fizimiskám, az sok esetben jó, tudom használni, de sok esetben szeretem elengedni és ledobni magamról. De megint csak sok esetben szeretem kihasználni a szupererőmet, felvállalom, és belemegyek abba, hogy ekkora vagyok. Például vegyük alapul ezt a kidobósságot: arra tök büszke vagyok, hogy ameddig kidobó voltam, soha nem ütöttem meg egy embert sem. Viszont amikor már huszonötödször mondod el az embernek a hely előtt, hogy ne üvöltözzél részegen, mert ránk hívják a rendőröket, és feljelentik a helyet, és hogy légy szíves, vidd már be a poharat, és akkor ő megtámad – akár verbálisan, akár fizikálisan –, akkor azt sok kidobó nem tudja úgy kezelni, hogy ejnye-benyje. És ezt meg tudom érteni.

Szabó elmondta, hogyan kezelte ezeket az ügyeket: „Amikor volt ilyen konfliktusom, hogy lefogtam az illetőt, és eldobtam” – idézi a story.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik