Élet-Stílus

Meghan Trainor bocsánatot kért, miután azt mondta, „baszódjanak meg a tanárok”

Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Azt mondja, nem minden pedagógusra értette.

Meghan Trainort rengeteg kritika érte egy tanárokkal kapcsolatos kijelentése miatt. Az énekesnő a férjével, Daryl Sabarával közös podcast-műsorában nemrég az amerikai oktatási rendszer kudarcairól társalogtak, a beszélgetés során pedig kiemelt figyelmet kaptak az iskolai lövöldözések, a bullying, illetve a résztvevők tanárokkal kapcsolatos, főleg rossz tapasztalatai. Trainor egy ponton úgy fogalmazott:

Baszódjanak meg a tanárok!

Ezek után tanárok tömegei szólaltak fel az énekesnő ellen, bejegyzéseikkel elárasztották a TikTokot és más közösségi média platformokat, így Trainor bocsánatkérő videót posztolt.

Nemrég egy podcastben azt mondtam, hogy baszódjanak meg a tanárok, de igazából nem gondolom így. Fel voltam spannolva, mert arról beszélgettünk, hogy mennyire szörnyű dolog Amerikában iskolába küldeni a gyerekeinket, és hogy amin mind keresztül megyünk, de legfőképp a tanárok, az nem normális és nem oké

– kezdte. A folytatásban elmondta, konkrétan az őt zaklató tanáraira gondolt, amikor elhagyta a száját a kifogásolt mondat, nem pedig az összes pedagógusra.

Szeretem a tanárokat, kiállok a tanárokért. Szerintem nekik van a legnehezebb munkájuk, és ők a leginkább alulfizetettek. Nem értékeljük őket eléggé, amikor szó szerint ők azok, akik felnevelnek minket. Nem akarok kifogásokat keresni, csak azt akarom mondani, hogy nagyon sajnálom. Bocsánatot kérek minden tanártól, akit megbántottam, és a jövőben emlékeztetem majd magam arra, hogy a szavaimnak következményei lehetnek, és hogy óvatosabbnak kell lennem.

@meghantrainor @galsgotmoxie ♬ original sound - Meghan Trainor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik