Élet-Stílus

Még több egészség a hévízi Európafitben

A Tradicionális Hévízi Kúra, amely Hungarikum, széles körben ismert a fürdővárosról. Azok a szállodák, amelyeknek megvan a kellő szakmai, orvosi hátterük és gyógyászati infrastruktúrájuk (gyógyvizes medence, súlyfürdő, iszappakoló, stb), a kúra hivatalos címerét is viselhetik. Így van ez a Hotel Európa Fit****superior szállodában is, de sokkal több érv szól mellette, ha utazni szeretnénk…

Jó ideje fókuszba került már az egészségmegőrzés témája, és az elmúlt évek történései bizonyították, hogy testi-lelki jólétünkbe fektetni rövid és hosszú távon is kifizetődő. A wellness jellegű kikapcsolódások motivációja sem áll meg a fürdőzés és gasztronómia nyújtotta élvezeteknél, egyre keresettebbek a tartalmas, diagnosztikai eljárásokat és azonnali kezeléseket tartalmazó ajánlatok.


Ezt az igényt szem előtt tartva kerülnek a Hotel Európa Fit****superior szolgáltatásai gondos szakmai felügyelettel kialakításra, mellévarázsolva a határtalan vendégszeretet, és az exkluzív környezetet. E szellemiségben került a közelmúltban átadásra a hotel vadonatúj panorámás súlyfürdője, és a hévízi tó vízével töltött kültéri, egész évben látogatható gyógymedencéje.
2023-ban további újdonsággal bővült a kínálat: vadonatúj egészségközpont nyílt a szálloda területén, ahol a hévízi tradicionális szolgáltatások, vérvételi központ valamint a többfunkciós lézeres kezelések mellett nőgyógyászati , bőrgyógyászati, ortopédiai, kardiológiai, pszichológiai szakrendelés áll a vendégek szolgálatában, de egynapos sebészet is elérhető.
Részletek hamarosan….

Foglaljon Okos áron tavaszra akár 15% kedvezménnyel! Szállás félpanzióval, déli levessel, wellness használattal, 4 éj esetén további  5% kedvezménnyel, min. 7 éj foglalása esetén további 10% kedvezménnyel. Gyermekek részére 4.99 éves korig szállás félpanzióval grátisz.

részletek: europafit.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik