Élet-Stílus

Istenes Bence a műsoráról: Az, hogy félrészegen, egy tangában pöcsöket rajzolunk, hosszú távon nem elégítene ki engem

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
35 éves kétgyerekes apaként már másra vágyik.

Nemrég megújult Istenes Bence YouTube-on futó, IstenEst című műsora. A műsorvezető vasárnap videót közölt a Facebookon, melyben reagált a nézői visszajelzésekre, véleményekre az új formátumot illetően, és arra is kitért, milyen további tervei vannak a műsor fejlesztésére. Felidézte, hogy az IstenEstet Németországban, a szobájából kezdte felépíteni, onnan fejlődött tovább a mostani formájába: ma már teljes stáb dolgozik rajta, előre kidolgozott koncepció alapján, szponzorok támogatásával forgatnak.

Ezekkel a lépésekkel nyilván szintet kellett lépni. És nemcsak ezek miatt, hanem magam miatt is. Az én igényem is változott, hiszen 35 éves vagyok, kétgyermekes apa vagyok, az, hogy félrészegen, egy tangában pöcsöket rajzolunk, hosszú távon nem elégítene ki engem. Éppen ezért igényem van arra, hogy néha normális témákról beszéljünk, néha elmondjuk mélyebben a gondolatainkat, az életfilozófiánkat, a céljainkat, bármit. Nem akarok komolykodni, nem is az én műfajom, de azt, hogy néha normálisan elmondjuk a véleményünket, vagy azt, hogy egy adás legyen szerkeszett, hogy a játékokat találjuk ki előre, ne ott a helyszínen, én ezeket szeretem. Azt gondolom, hogy kell is egy ilyen építkezés, folyamatos szintlépés, fejlődés ebbe az egészbe

– fogalmazott Istenes, majd megerősítette, hogy folyamatosan dolgoznak a műsor fejlesztésén munkatársaival, és minden visszajelzést meghallgatnak és hálásak érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik