Élet-Stílus

Csisztu Zsuzsa a Szerencsekerékről: Volt egy olyan pont, amikor jobban izgultam, mint az olimpián

TV2
TV2
Azt mondta, a show-műsorban való szereplésével kilépett a komfortzónájából.

A héten új évaddal folytatódik a Szerencsekerék a TV2-n, Kasza Tibi vezetésével, ezért a hétfői Mokkába meghívták Sydney van den Bosch műsorvezető-segédet és a pénteki rész sztárszereplőjét, Csisztu Zsuzsát, akit eddig inkább komolyabb szerepekben láthattak a tévénézők.

Mondhatni, kilépek a komfortzónámból, de összességében nem annyira kellett magam megerőltetni, mert nagyon jó volt a csapat. Kitűnő játékostársaim voltak, természetesen Sydney és Tibi is nagy formában voltak, mint mindig. Az izgalmas, hogy miközben az ember betűket találgat, hirtelen meg kell állni, és valami teljesen más dolgot kell csinálni, például egy felszarvazott Kasza Tibi fejére kell mondjuk karikákat dobni

– mondta el az egykori olimpiai pontszerző sportszakember és műsorvezető. Arról is beszélt, hogy a stúdióban a sok impulzus miatt sokkal nehezebb rájönni a megoldásokra, mint otthonról, a fotelből nézve a játékot. A versenyszellem is ismét fellángolt benne, amit tornászként is gyakran megtapasztalt, erről így nyilatkozott:

Volt egy olyan pont, amikor mondtam, hogy jobban izgulok, mint az olimpián. Ez a fajta izgalom annyira régen érintett már meg, amikor az ember ezt a fajta, valódi versenyszellemet érzi, és tudja, hogy másodpercek vannak, és ez az egy pillanat van és nincs tovább. Mégis csak ez a versenynek az igazi izgalma. Úgyhogy belülről megint jött az a csiklandozó, izgalmas érzés.

A 4. évad első sztárvendége Hajdú Péter lesz hétfőn, a későbbiekben a nézők találkozhatnak majd többek között Görög Zitával, Szorcsik Vikivel, Bódi Sylvivel és Kamarás Ivánnal is.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik