Élet-Stílus

Schumacher Vanda: Az a természetes, ha jó életed van

Sárosi Zoltán / 24.hu
Sárosi Zoltán / 24.hu
Úgy véli, az a normális, ha az ember mindig boldog, csak néha vannak rossz napjai.

Schumacher Vanda nemrég döntött úgy, hogy két hónapra Los Angelesbe költözik, hogy kicsit fel tudjon töltődni. Az Instagram-oldalán rendszeresen megmutatja, merre jár éppen, a minap pedig a 24 órán át elérhető történetében írt arról, hogy úgy véli, az a normális, ha az ember mindig boldog, ezt pedig csak néha szakítják meg rossz napok.

Az a természetes, ha jó életed van! Az a normális, ha alapból mindig boldog vagy, és néha vannak rossz napjaid. Nem az, amikor az az alap, hogy neked rossz, és néha van egy jó napod. Ha ez most nem így van, akkor az egy jel, hogy változtatnod kell

– kezdte sorait a műsorvezető.

Az a kifogás amit pedig most mondanál, nem nekem szól (hiszen lehet, el sem olvasom,), hanem magadnak! Becsüld magad annyira, hogy nem a kifogásokat keresed magad ellen, hanem mától a boldogságot választod, még ha az szokatlan, vagy félelmetes is. Merj meghozni döntéseket magadért!

– zárta gondolatait.

Schumacher egyébként LA-ben sem unatkozik: nemrég egy Tinder-fotón szúrta ki, hogy a budapesti lakásában egy idegen férfi fotózkodott, a napokban pedig két férfi is egymásnak esett az ajtaja előtti folyosón.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik