Élet-Stílus

Féltik a kislányt, akinek „lebegő” ágyat barkácsoltak a szülei

Sokak szerint nem túl biztonságos a falról lelógatott fekhely.

Egy ausztrál házaspár különleges ágyat készített a lányuknak, nem lábakon áll, hanem két kötéllel van a plafonra erősítve – számolt be a Daily Mail.

A pár meg is osztott egy fotót az ágyról, a kommentelők viszont nem repestek a boldogságtól, sokak szerint ugyanis egyáltalán nem biztonságos az ágy. Akad, aki szerint túl magasan van a fekhely, mások attól tartanak, hogy nem elég erős a rögzítés.


Az anyuka elmondta, hogy a magassággal nem lehet gond, hisz az akkora, mint egy emeletes ágyé, és attól sem kell félni, hogy leszakad, mert úgy tervezték, hogy akár 900 kilogrammot is elbír.

Más szülők erre reagálva azt írták, nem megnyugtató, hogy a kislány olyan magasan fekszik, mintha emeletes ágyon lenne, de voltak olyanok is, akik az oldalsó korlátokat hiányolták.

De voltak önzőbb szülők is.

Minden gyerek álomágya… és minden anyuka legrosszabb rémálma az ágyneműcsere miatt!

– írta egyikük.

Az anyuka elárulta, hogy lánya nagyon örült az új ágynak, és azt kérdezte, mikor lehet csúszdát felszerelni rá. Férje jelenleg épp ezen dolgozik.

A család folyamatosan kereste a tökéletes ágyat a kislány számára, de nem találtak megfelelőt. Az új ágyat így saját kezűleg készítették el, az apa 18 óra alatt szerelte fel. Spóroltak is, hisz az összköltség 560 dollár (nagyjából 194 ezer forint) volt, míg bútoráruházban 1000 dollár (347 ezer forint) alatt nem tudtak volna ágyat venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik