Élet-Stílus

Meghan Trainor PTSD-vel küzdött, miután a császármetszése után azonnal az újszülött intenzív osztályra vitték a kisfiát

Tommy Garcia / E! Entertainment / NBCU Photo Bank via Getty Images
Tommy Garcia / E! Entertainment / NBCU Photo Bank via Getty Images
A baba nem sírt fel, légzési nehézségei voltak.

Meghan Trainor és a Kémkölykök színésze, Daryl Sabara 2018-ban házasodtak össze, első gyerekük, Riley 2021-ben született.

Az énekesnő nemrég könyvet írt az első terhességéről, a szülésről és az anyaságról: a Dear Future Mama: A TMI Guide to Pregnancy, Birth, and Motherhood from Your Bestie várhatóan a jövő héten jelenik meg. A könyv egyik részletét a minap a People közölte exkluzívan, ebből kiderült, hogy Riley születésekor komplikációk léptek fel.

Trainor ütemezett császármetszéssel szült, amikor viszont a babája világra jött, nem sírt fel. Az orvosok az újszülött intenzív osztályra vitték a a légzési nehézségekkel küzdő csecsemőt, és arra kérték Daryl Sabarát, ő is tartson velük, így az énekesnő magára maradt az őt összevarró doktorral.

Miután hazatérhettek a kicsivel, Trainor érezte, hogy valami nincs rendben: nem tudott aludni éjszakánként, a szülésével kapcsolatos visszatérő rémálmok gyötörték. Végül szakemberhez fordult, aki PTSD-t diagnosztizált nála. Ahogyan az énekesnő fogalmazott: a terápia révén egyszerűen csak feldolgozta a traumáját, az idő ugyanis mindent begyógyít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik