Élet-Stílus

Jákob Zoltán a gazdag családba született nőkről: A szülők rontják el őket, mert mindent rájuk hagynak, mindent megvesznek nekik

A milliárdos azt mondja, kicsit ő is „elrontja” a gyerekeit, de nekik szerinte szerencséjük van, az édesanyjuk ugyanis nagyon szigorú.

Jákob Zoltán a napokban nyilatkozott arról, hogyha választania kellene egy gazdag és egy kevésbé tehetős nő közül, inkább utóbbival randevúzna, szerinte ugyanis a szegény nők sokkal kedvesebbek és szerényebbek. De olyan hölggyel szintén szívesen ismerkedne, aki a saját erejéből lett módos.

A következő Nagy Ő ma a Mokka vendége volt, ahol elmondta, úgy véli, a jómódba született nőknek nehezebb úgy adni, hogy valóban örüljenek is az adott ajándéknak. Úgy véli viszont, hogy ez nevelés kérdése is.

Azt gondolom, a szülők rontják el azokat a lányokat, mert mindent rájuk hagynak, mindent megvesznek nekik. És nem értékelik annyira a világnak azokat a dolgait, amikért meg kell küzdeni. Kicsit én is elrontom a gyerekeimet, de nekik szerencséjük van, mert az anyjuk nagyon szigorú

– mondta a milliárdos, hozzátéve: a saját gyerekeit is felkészítette arra, hogyha párjuk lesz, akadhat majd problémájuk abból adódóan, hogy gazdag családba születtek.

Jákob arról is beszélt a műsorban, hogy nem örülne neki, ha karrierista nőbe szeretne bele, de mivel nagyon tiszteli azt, ha egy nő önerőből éri el az anyagi biztonságot, hajlandó lenne alkalmazkodni, ami például a rendszeres utazásainak szervezését illeti. Az viszont zavarná, ha a kedvese többet keresne nála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik