Élet-Stílus

Mészáros Norina: Ne azért szenvedjen egy nő a nagyobb mellekkel, mert meg akarja tartani a férjét

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Mellkisebbítő műtétre készül.

Mészáros Norina, Young G Béci felesége a saját kárán tanulva figyelmeztet minden nőt, aki mellnagyobbító beavatkozásra készül: jól gondolják meg, hogy kés alá fekszenek-e. Az egykori modell a Story magazinban osztotta meg tapasztalatait. Mint kiderült, ma már bánja, hogy hitt a tiniéveit megkeserítő iskolatársaknak, és követte a filmek, reklámok teremtette divatot.

Bár elhittem volna anyunak, hogy semmi szükségem nincs nagyobb mellekre! Vagy hallgattam volna a barátnőmre, aki a melloperációja után figyelmeztetett, fáj tőle a háta. De akkor, 25 évesen nem törődtem velük, pedig kellett volna

– ismerte el.

Mészáros felidézte: mindig is nagyon vékony, „elöl deszka, hátul léc lány”  volt, ami a modellszakmában előnyére vált, de nem érezte jól magát a bőrében. Eldöntötte, ha vége a modellkedésnek, megnagyobbíttatja a melleit, amit 2017-ben meg is tett. „Bitang fájdalommal járt, ha ezt valaki elmondja akkor, nem biztos, hogy vállalkozom rá” – mondta.

Pár hónappal a műtét után találkozott Bécivel, aki ma már a férje.

Amikor megláttuk egymást, egy dekoltáltruha volt rajtam, de ma már nem hiszem, hogy ezen múlt a mi szerelmünk. Sokkal inkább azon, amit anyu is mondott, hogy kedves voltam vele, főztem neki, otthont teremtettem körülötte, egyszóval, hogy nő voltam.

Két és fél év múlva született meg kislányuk, Rebeka. Mészáros Norinának már a várandóssága alatt egyre többet fájt a háta, akkor gondolt arra először, talán nem kellett volna megnagyobbítatnia a melleit.

Bárki, aki ezt a lépést fontolgatja, és még nincs gyereke, de szeretne, kétszer is gondolja meg, hogy mikor műtteti meg a cicijeit. Ha tehetném, akkor csak most csináltatnám meg. A terhesség alatt ugyanis én is híztam, vizesedtem, a testalkatom is változott, a szoptatás is kicsinálta a cicijeimet, a gravitáció is dolgozott, szóval elég hamar rájöttem, hogy ez a műtét várhatott volna.

Hátfájdalma krónikussá vált, a mai napig kínozza őt. Az elmúlt hónapokban hét kilót fogyott, még legalább ugyanennyit szeretne, azt mondja, ha ez sikerül, akkor a műtétre talán nyáron már sor kerülhet. Döntésében párja is támogatja, de ha nem így lenne, akkor is meglépné.

Az egészség a legfontosabb, ne azért szenvedjen egy nő a nagyobb mellekkel, mert meg akarja tartani a férjét, vagy mert neki akar tetszeni. Érezze jól magát a bőrében, magának tetszen, ez okoz önbizalmat és örömöt, ami miatt a társa, a férje is szexinek és vonzónak fogja tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik