Élet-Stílus

Kitört a pánik, amikor előadás közben kiszabadult két oroszlán egy kínai cirkuszban

We are not food / Twitter
We are not food / Twitter
Félelmetes videó terjed a kínai közösségi médiában egy cirkuszi előadásról, melyen két oroszlán kijutott a porondon felállított ketrecből. Az egyik ragadozó az utcára is kijutott.

Először olyan fotók kezdtek el terjedni a kínai közösségi médiában, melyeken hatalmas hímoroszlánok kóborolnak egy város utcáin, a járókelők pedig rémülten próbálják minél messzebb vinni tőlük a gyerekeiket. Nemsokára a bizarr eset előzményére is fény derült – írja a helyi médiára hivatkozva a Sun című brit bulvárlap.

Az incidens a Henan tartományban fekvő Lojang tartományban történt. A két hímoroszlán egy cirkuszi előadáson lépett fel, de egy résen át kijutottak a porondon felállított ketrecből.

Az egyik ragadozót sikerült hamar befogni, a másik azonban pánikot okozott amikor az épületből kijutva átporoszkált a parkolón. Az utcán a járókelők rémülten menekültek előle. A személyzetnek szerencsére sikerült hamar befogni a második nagymacskát is, senki sem sérült meg.

Egy szemtanú később elmondta, az incidens egy matinéelőadáson történt, így a nézőtéren rengeteg gyerek ült. A szóban forgó cirkusz cirkusz ideiglenesen bezárt, az ügyben vizsgálat indult.

Nemrég szintén oroszlánok okoztak hasonló pánikot Szingapúr egyik repterén. Hét szállításra váró ragadozó közül kettő valahogy kijutott a ketrecéből. Akkor a reptér munkatársainak profi segítséget kellett hívniuk, akik kábítólövedékekkel tették ártalmatlanná az oroszlánokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik