Élet-Stílus

Nagy Zsolt Leo szerint a nők 30 fölött gyorsabban öregszenek

Ódor Dorottya / TV2
Ódor Dorottya / TV2
Úgy véli, ebben a korban a nők már gyorsabban fáradnak, míg a férfiak a harmincas éveikre jutnak el a teljesítőképességük csúcsára.

A Reggeli mai adásában VV Barna, illetve (az egykor szintén Való Világ-játékos) Nagy Zsolt Leo beszélgettek arról, számít-e a nagy korkülönbség a párkapcsolatokban. Utóbbi elmondta, ő egy 16 évvel fiatalabb nővel jár együtt, immár 13. éve.

Miller Dávid a műsor egy pontján jelezte, hogy szerinte ma már megszokott, ha idősebb férfiak fiatalabb nőkkel alkotnak párt, fordítva viszont már „furább a kérdés”. Nagy Zsolt Leo ezt a következőkkel indokolta:

Azért van ez, mert a férfiak később érnek. Egy nő 30 évesen… ez egy nagyon nehéz téma, mert én nem akarom a nőket megbántani. De azért érezzük, hogy a nők, ők 30 fölött gyorsabban öregszenek, gyorsabban… nem tudok jobb szót, fáradnak el, talán, mint a férfiak. Ők akkor lesznek igazán a teljesítőképességük csúcsán. Fejben is, testileg is, míg egy nő, már 15 év fölött, 20 évesen is már kész nő, egy érett nő. Nem véletlenül van az, hogy 30-35 éves férfiakat, vagy idősebbeket keresnek maguknak. Mert az egykorú férfiak, fiúk mellettük gyereknek tűnnek

– magyarázta az egykori villalakó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik