Élet-Stílus

Feltörte az autót egy medve és megivott 69 doboz üdítőt

Az erkélyéről nézte végig egy kanadai nő, ahogy egy fekete medve feltöri a kocsiját, majd neki esik a benne hagyott üdítőnek.

Édesszájú látogatója volt a kanadai Sharon Roselnek április 13-án hajnalban. A nő a kutyája nyugtalan ugatására ébredt 3 óra körül. Amikor kinézett az ablakon egy megtermett medvét látott az autója mellett – írja a CBC.

A medve betörte a terepjáró hátsó ablakát majd nekiesett az üdítős kartonoknak, amiket Rosel éjszakára a kocsiban hagyott. A medve a fogaival egymás után nyitotta fel alumíniumdobozokat és kiitta belőlük, amit csak tudott.

Rosel megpróbálta elijeszteni a medvét: néhány vödör vizet a nyakába zúdított az erkélyről, de az állat mintha észre sem vette volna. A nő aztán pszichológiai hadviselésre váltott: azt kiabálta a hívatlan látogatónak, hogy ő híres medvevadász, de ezzel sem ment sokra.

Az állat 69 doboz üdítőt bontott ki, majd amikor a cukormentesekhez ért, abbahagyta az ivást és távozott. Rosel azt mondja, a medve teljesen tönkre tette az autó belsejét, a bőr üléshuzatokat és a sebességváltót eláztatta a ragacsos folyadékkal, az egyik ablaklehúzó kart pedig letörte. A nő bízik benne, hogy a biztosítója megtéríti a kárt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik