Élet-Stílus

Jákob Zoltán: Aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ülve várja a ruhákat, utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus

Szereti, ha egy nő aktív: dolgozik, tanul vagy éppen gyereket nevel.

Jákob Zoltán, a következő Nagy Ő a napokban nyilatkozott arról, hogyha választania kellene egy gazdag és egy szegény nő között, inkább utóbbival randizna, szerinte ugyanis a szegény nők sokkal szerényebbek és kedvesebbek. Hozzátette viszont, hogy nem zárkózna el attól sem, hogy gazdag hölggyel ismerkedjen, de szerinte szerencsésebb, ha az illető nem beleszületett a jólétbe, hanem maga teremtette azt meg.

A milliárdos most a Tények Plusznak adott interjút a téma kapcsán, ezúttal azt is elmondta, hogy nem szeretné, ha megpróbálnák kihasználni.

Van az úgy, hogy a pénz a szerelem útjába áll, ezt nagyon nehéz kiszűrni előre. Ezt a napok, hónapok, sőt, évek során lehet csak az én tapasztalataim szerint megmondani. Hogy igazából a pénz dominál egy kapcsolatban, és a jólét, vagy pedig az is, de nem az a fő dolog. Az van, hogy szeretem, ha egy nő dolgozik, vagy mondjuk iskolába jár, vagy gyerekkel van otthon. Szeretem, hogyha aktív, tehát aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ül, várva a ruhákat és utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus

– mondta Jákob, hozzátéve: szereti, ha egy női szem igéző, és látja benne az energiát, a belső tulajdonságok közül pedig a humort tartja a legfontosabbnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik