Élet-Stílus

Szikora Róbert szerint Tóth Andi telitalálat lenne a Zalatnay Saroltáról szóló film főszerepére

TV2 és Mohos Márton / 24.hu
TV2 és Mohos Márton / 24.hu
Úgy véli, sok a hasonlóság kettejük között, Tóth Andi pedig nemcsak az éneklésben, de a színészkedésben is megállja a helyét.

Zalatnay Sarolta a minap a Tények Pluszban árulta el, hogy a közeljövőben életrajzi film készülhet róla, amihez már egy főszereplő-jelöltet is kinézett: szeretné, ha a fiatalkori énjét Tóth Andi alakítaná.

Zalatnayt a téma kapcsán a Blikk kereste fel, az énekesnő a lapnak azt mondta, csak a jövő héten írja alá a konkrét szerződést, többet pedig nem árulhat el a filmről, sőt: ennyit sem lett volna szabad mondania.

A Blikk Tóth Andi korábbi X-faktoros mentorát, Szikora Róbertet is megkérdezte, mit szólna ahhoz, ha az egykori pártfogoltja alakítaná a fiatal Zalatnay Saroltát a róla szóló filmben.

Telitalálat lenne Tóth Andit felkérni Cini fiatalkori énjének megszemélyesítésére. Andi és Cini ugyanis nagyon sok mindenben hasonlóak, mindketten rendkívül tehetségesek, de persze sok mindenben különböznek is. Andi egy nagyon mély érzésű lány, rendkívül sokoldalú, ráadásul mind az éneklésben, mind pedig a színészkedésben megállja a helyét

– mondta a lapnak az R-Go frontembere.

A Blikk úgy tudja, a film készítői még nem döntötték el végleg, hogy valóban Tóth Andinak ajánlják-e a szerepet, de egyelőre más név nem is merült fel az esélyesek között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik