Élet-Stílus

„Bakker, ez elég kemény sztori!” – Caramel is hozzászólt Horányi Juli és Rúzsa Magdi plágiumügyéhez

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Sajnálja a kialakult helyzetet.

Hétfőn mi is beszámoltunk róla, hogy plágiumgyanú merült fel két magyar énekesnő közt: Horányi Juli szerint Rúzsa Magdi új videoklipje az ő korábbi klipjének másolata.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal

– mondta el közösségi oldalán az X-Faktor korábbi döntőse, vádjaira pedig Rúzsa is reagált. Elismerte, hogy vannak hasonlóságok a két klipben, de ezeket véletlennek tartja. „Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot” – tette hozzá, és arra kérte követőit, ha idejük engedi, nézzék meg kolléganője videóját is.

Horányi Juli Instagram-videója alá Molnár Ferenc Caramel is kommentelt, az énekes a következőket írta:

Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!

Az énekesnő megköszönte a dicséretet, és hozzátette:

Mi is sajnáljuk, rettentően kellemetlen, de úgy éreztem nem hagyhatom szó nélkül. Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent nekem! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HORÁNYI JULI (@horanyijuli) által megosztott bejegyzés

A kérdéses videoklipeket az esetről szóló cikkünkben lehet megnézni:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik