Élet-Stílus

A házát is eladta volna a brit férfi, hogy kifizesse kutyája állatorvosi számláját

Rambónak súlyos tüdő- és gyomorbajai voltak.

A hipovolémiás sokkot kapott Rambo, a Wiganben élő kétéves weimari vizsla. A kutyának a sok folyadékveszteség miatt a szíve sem működött rendesen, ráadásul komoly gyomorbántalmai lettek és tüdőgyulladást kapott – írja a Daily Mail.

Gazdája, Jaxon Feeley azt mondta, hogy Rambo állatorvosi számlája akár 20 ezer fontot (kb. 8,6 millió forint) is lehet, a férfinek azonban nincs ennyi pénze. Azt mondta, a

házát is eladná és az autójában aludna, hogy kedvence meggyógyuljon.

Az egyébként börtönőrként dolgozó férfi indított egy GoFundMe oldalt is, hogy pénzt gyűjtsön a kedvencének, eddig több mint 600 ember adományozott, az adományok meghaladják 32 ezer fontot.

Nem tudjuk, hogy mennyi ideig kell Rambónak az állatorvosnál maradnia, de az intenzív kezelés napi körülbelül 1000 fontba kerül…

– mondta Feeley.

Rambo 10 napot töltött az intenzíven, amikor is elkezdett javulni az állapota, az utóbbi napokban nagyon jól reagált a kezelésekre, gazdája szerint csodát hajtott végre.

Elkezdett enni és inni, a tüdeje lassan helyreáll, és kezdtük látni, hogy újra megmutatja a bájos kis személyiségét!

– mondta Feeley, aki szerint még az orvosokat is lenyűgözte a kutya fejlődése.

Rambo mindenesetre még mindig 24 órás megfigyelés alatt van és kapja a gyógyszeres kezelést, de legalább már az eldőlt, hogy gazdájának nem kell a kocsijában aludnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik