Élet-Stílus

Majdnem 70 kilót fogyott a Mike és Molly főszereplője

Hopper Stone / CBS via Getty Images és Unique Nicole / Getty Images
Hopper Stone / CBS via Getty Images és Unique Nicole / Getty Images
A jelentős fogyás hatására javult a cukorbeteg színész egészségi állapota.

Billy Gardellt a Mike és Molly című sorozatból ismerhetik a tévénézők, ahol Melissa McCarthy-val alakították a két túlsúlyos címszereplőt, akik egy terápiás csoportfoglalkozáson ismerkednek meg egymással, majd egymásba szeretnek és össze is házasodnak. A szitkom hat évadot élt meg, Magyarországon jelenleg is műsoron van.

A sorozatnak lassan hét éve vége van, ez idő alatt pedig Gardell látványos változáson ment keresztül: leadott nagyjából 68 kilót, aminek hatására a cukorbetegsége is javult.

Azt hiszem, meg kell békélned önmagaddal, és egy ponton a tükörbe nézve fel kell ismerned, hogy valószínűleg itt az ideje, hogy elkezdj gondoskodni magadról. Nekem ez nem jött el túl korán, de nagyon hiszek abban, hogy egyszer mindenkinél eljön ez a pillanat. Mindegy mikor, a lényeg, hogy eljöjjön

nyilatkozta a most 53 éves színész az ET Online-nak.

Gardell, aki két éve gyomorszűkítő műtéten is átesett, elmondta, hogy a diétája részeként kis adagokban nagyon egészséges ételeket eszik.

Pont úgy étkezem, mint azok az emberek, akikből régen gúnyt űztem.

Elkötelezett új életmódja iránt, és most már csak egy káros szenvedélye maradt, a dohányzás, de arról is igyekszik leszokni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik