Élet-Stílus

A családdal maradhatott a kutya, amelyik arcon harapta a hároméves kislányt

Minden szülő legnagyobb rémálmai közé tartozik, hogy az imádott háziállat, a családtagként kezelt kiskedvenc egyszercsak kifordul magából és rátámad a gyerekekre, akár maradandó sérüléseket okozva nekik – fejtegeti a Ladbible, és nem tudunk eléggé egyetérteni vele. A lap annak kapcsán ír erről, hogy egy amerikai nő nemrég pontosan egy ilyen történtettel állt elő.

Klara Tsetkin a TikTok-ra töltött fel egy videót, melynek segítségével a követői tudtára adta, hogy a család kutyája, Bart három évvel ezelőtt arcon harapta az akkor hároméves lányát, Milanát. A videóban közölt képeken bemutatja, hogyan épült fel a kislány a sérülésből, így az is látható, hogy nézett ki az arca néhány órával a támadás után. A felvétel tanúsága szerint a kislány szerencsés volt, mert már különösebben a hegek sem látszanak az arcán, a követők és a kommentelők azonban nem érik be ennyivel. Főleg azután, hogy megtudták, a kutya a támadás ellenére is a családdal maradt.

@klara_tsetkin Whatever you say, i have the most beautiful girl in the world..with heart full of love 💞#momsoftiktok #dogmom #momanddadoftiktok #parentsoftiktok ♬ Pretty Girl Era - LU KALA

Tsetkin állítja, a kutyája önvédelemből cselekedett, mint mondja, a kislánya nem értette meg, hogy az épp betegségből lábadozó kutyát akkor épp nem lenne célszerű nyaggatni.

„[A kutya] nagyon beteg volt, és csak be akart bújni az ágy alá. A kislányom nem értette meg, hogy nem szabad a kutyához érni, mert pihennie kell” – magyarázta az előzményeket a nő. Elmondása szerint a kislány később az ő tudta nélkül, játékból fel akart mászni Bart kutya hátára, az pedig próbálta őt levetni magáról, egyre kétségbeesettebben. Ez pedig addig fajult, hogy a kutya egyszercsak odakapott Milana arcához, hatalmas sebet ejtve rajta.

Az anyának sokan azt tanácsolták az eset után, hogy azonnal válljon meg az állattól, adott esetben altattassák el, de a nő mindneki megdöbbenésére adott még egy esélyt a kutyának. Ez többek között a nő párját is felháborította, ami rövid úton a különválásukhoz is vezetett. Bár az ügy csak most kapott nagyobb nyilvánosságot, mikor már tudni, hogy gyakorlatilag happy end-del zárult a dolog, a kommentelőket így is nagyon megosztja a nő tette. Rengetegen vágják a fejéhez, hogy mennyire felelőtlen döntést hozott, mások arról érdeklődnek, hogy vajon akkor mit fog tenni, ha a kutya újra megharap valakit. Közben mások őszinte csodálatukat fejezik ki, amiért a történtek ellenére anya, kutya és lánya azóta is harmóniában élnek – rendesen megoszlanak tehát a vélemények.

De létezik egyáltalán jó megoldás ilyen helyzetben?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik